Results 1 to 3 of 3

Thread: TPS Contacts connector plug is missing. RB25DET

  1. #1
    Skyline Enthusiast Registered User
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Australia
    Posts
    1

    TPS Contacts connector plug is missing. RB25DET

    1994 Series 1 R33, manual RB25DET.

    I've had this car as a project for a few months. Engine is healthy but maintenance had been neglected in a few places, oil was too full and a few hoses were cracked and not replaced etc...
    I've been learning this engine as I go along and have just realized that this plug is missing. I uploaded 2 attachments, one being from my engine and the other showing what plug is missing.

    Should I continue to drive the car without this plug or should I just wait to get it fixed, which has been organized at the end of the month. Also any insight on what damage this may have done would be great.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Club Technical Expert Area Rep Gambit's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Worthing
    Posts
    4,231
    It's normal for you to only have one plug connected as the second plug is for the auto box.
    Project Skyline Mk2 now being broken for parts

  3. #3
    Area Rep Paulzy's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Reading
    Posts
    3,053
    Images
    15
    Long live the auto!!!!

    Dilly Dilly!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •